چاپ کردن این صفحه

گزارش یک همکار در مورد ماده 51 قانون خدمات ایثارگران و نادیده گرفتن جانبازان بازنشسته

گروه اخبار / یکی از همکاران در مورد  نحوه اجرای ماده 51 قانون خدمات ایثارگران پی گیری و گزارش آن را به صدای معلم ارسال نموده است .

 ماده 51 قانون خدمات ایثارگران و جانبازان بازنشسته  ماده 51 قانون خدمات ایثارگران در چه موردی است؟
ماده۵۱ ـ کلیه دستگاه های اجرائی مشمول این قانون موظفند به شهدا و جانبازان بیست و پنج درصد (۲۵%) و بالاتر و آزادگان شاغل مبلغی معادل بیست و پنج درصد (۲۵%) حداقل حقوق کارکنان دولت را که هر سال توسط دولت تعیین می‌شود. به‌عنوان فوق‌العاده ایثارگری به‌طور ماهانه پرداخت نماید.
تبصره۱ـ به افراد موضوع ماده مذکور که در استخدام دولت نیستند مبلغ یاد شده توسط بنیاد تأمین و پرداخت می‌گردد.
تبصره۲ـ این فوق‌العاده ایثارگری به جانبازان و آزادگان از کار‌افتاده کلی که از حقوق حالت اشتغال مطابق مواد (۳۸) و (۳۹) این قانون برخوردار گردیده‌اند تعلق نخواهد گرفت.
همچنان که مستحضرید در این ماده آمده است 25% حداقل حقوق کارکنان دولت باید پرداخت شود و حداقل حقوق کارکنان دولت در سال 94 حدودا برابر 700000 تومان است و 25% آن 175000 تومان می باشد، در این ماده قانونی کلمه بازنشسته از قلم افتاده است.
بنده در پیگیری این ماده برای بازنشسته ها دو سال پیش با کارشناس فراکسیون ایثارگران آقای غلامرضا یاوند عباسی که الان علاوه بر سمت کارشناسی ایثارگران مجلس، مشاور وزیرکشور در امور ایثارگران هستند، تماس گرفتم.شماره محل کار آقای غلامرضا یاوند عباسی در وزارت کشور (88950042 و 88955430) می توانید در مورد مسائل مربوط به جانبازان و آزادگان با ایشان تماس بگیرید.
ایشان از موضوع بازنشسته ها و ماده 51 بی خبر بود.

وقتی به قانون توجه کرد، متوجه شد که بازنشسته ها از قلم افتاده اند و دو سال پیش برای اصلاح از کمیسیون اجتماعی رای لازم را گرفته است. اما در نوبت است که به صحن علنی مجلس برود. چه موقع به صحن می رود، بنده از آن بی خبر هستم.


پرداخت فوق العاده ایثارگری بر مبنای بند الف ماده 44 برنامه توسعه پنجم:

25 درصد حداقل حقوق به ایثارگران فوق العاده ایثارگری پرداخت می شود که این طرح در سال 84 در دولت هشتم راستای اصل 123 قانون به مجلس رفته است که دو سال بعد مصوب شد و در سال 91 برای اجرای آزمایشی به مدت 4 سال ابلاغ گردید.

اگر این قانون مصوب سال 84 و سال 91 ابلاغ شده پس چرا از تاریخ تصویب برای بازنشسته ها که آن زمان شاغل بودند اجرا نمی شود ؟


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

یکشنبه, 16 مرداد 1395 14:36 خوانده شده: 2624 دفعه

در همین زمینه بخوانید: